OVER ONS

 Het & teken in ons logo staat centraal en verbeeldt de jarenlange samenwerking tussen Jan en Daan. Het is nu tijd om als 1 bedrijf  verder te gaan.    

ONZE WAARDEN

WIJ STAAN VOOR DE VOLGENDE WAARDEN
Onderdelen van een woning, gebouw of constructie moeten geschilderd worden om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Deze ondergrond kan variëren van hout, steen, metaal en kunststoffen. Schilderwerk heeft naast bescherming ook de functie om ondergronden te verfraaien. Het is de
aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. Het schilderen van uw huis zorgt ook voor een waardestijging van uw woning! Voor alle soorten schilderwerk, beglazingen en wandafwerkingen bent u bij Nijsink & Mulhof Schilderwerken aan het juiste adres.
 Nijsink & Mulhof schilderwerken, een Gouden duo!    - Berthold Thijhuis, Schilder^sCOOL leerbedrijven -
& NIJSINK MULHOF KWALITEIT DUURZAAMHEID NETHEID VRIENDELIJK  AFSPRAKEN RELATIES
Schilder^sCOOL is het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud. De coöperatieve vereniging Schilder^sCOOL heeft dertien opleidingslocaties verspreid door Nederland. Schilder^sCOOL heeft als doel de opleidingen kwalitatief te verbeteren en efficiëncyvoordelen te behalen door het opleidingsproces gezamenlijk uit te voeren.
Als Nijsink & Mulhof Schilderwerken zijn wij aangesloten bij Schilders^sCOOL als leerbedrijf. Dit houdt in dat wij ons inzetten voor jong schildertalent die in de toekomst ons vak op een hoog niveau houden. Om meer te weten over Schilder^sCOOL klikt u op het bovenstaande logo om naar de website doorverwezen te worden.
      Handelsweg 13-C 7461 J    J, Rijssen +31 (0)548 549 843    Info@NijsinkMulhof.nl @ NIJSINK  MULHOF SCHILDERWERKEN
Algemene voorwaarden:
Particulier Particulier Zakelijk Zakelijk Made by HAF
© Nijsink & Mulhof Schilderwerken
REFERENTIES REFERENTIES
OVER ONS OVER ONS
KWALITEITEN KWALITEITEN